Bine ai venit pe forum.wfl.ro


#1

Bine ai venit pe forumul wfl.ro. Ai probleme cu Windows sau cu Office? Ai o întrebare tehnică? Ai vreo idee cool sau un pont despre tehnologie? Înscrie-te pe forum pentru a primi răspunsuri și pentru a-i ajuta pe ceilalți. Eu, @Cosmin , sunt mai tot timpul online și o să încerc și eu să ajut unde este necesar.

Suntem aici pentru a discuta despre tehnologii Microsoft (cum ar fi Windows, Office, etc.) dar și despre gadgeturi, aplicații, programe, laptopuri, componente hardware, etc. Fie că ai întrebări, fie că ai soluții, îți spunem “bun venit” și așteptăm postările tale.

Forumul forum.wfl.ro este o comunitate unde discutăm despre tehnologii Microsoft (cum ar fi Windows 10, Office, etc.) dar și despre alte tehnologii, (gadgeturi, aplicații, programe, laptopuri, componente hardware, etc.), inclusiv despre telefoane cu Android și alte device-uri mobile.

Iată câteva sugestii pentru cei care vor dori să posteze aici:

  • Când adaugi o postare asigură-te că este în categoria potrivită cu subiectul tău.
  • Asigură-te că dai cât mai multe detalii și alege un titlu scurt dar relevant pentru subiect (Ideal sub 60 de caractere în titlu)
  • Fii politicos/politicoasă și arată respect pentru toți membrii.
  • Nu spama forumul cu link-uri ale blogului personal.
  • Toți cei care postează spam sau care creează conflicte (flaming) vor lua ban.
  • Membrii care postează lucruri inutile, infomații false și zvonuri fără surse credibile, sau care provoacă fără motiv alți membri vor primi un singur avertisment, după care vor lua ban.

IMPORTANT! Dacă ai o întrebare mai complexă, asigură-te că descrii problema detaliat și în întregime.
Dacă este cazul adaugă în postare orice mesaj de eroare care apare și, mai bine, capturi de ecran, precum și detalii despre cele mai recente aplicații/programe instalate/actualizare recente pe PC sau gadget și despre orice actualizări aplicate recent.