Cum se editează informațiile personale din contul Microsoft?


#1

Vezi articolul pe site https://www.wfl.ro/windows/tutoriale-windows/cum-se-editeaza-informatiile-personale-din-contul-microsoft/

Ca și imaginea și numele de utilizator, și datele personale din contul Microsoft vă identifică peste tot unde veți folosi autentificarea cu contul Microsoft, inclusiv în Windows 10. Aflați cum puteți modifica datele personale în câțiva pași simpli. [su_note note_color="#F5FFFA" radius=“0” class=“gnnote”] Obiectiv: Din acest tutorial veți afla cum se pot modifica informațiile dumneavoastră personale din contul Microsoft. Când spunem informații personale ne referim la următoarele:

 • data, luna și anul nașterii
 • sexul
 • țara/regiunea de rezidență
 • statul/județul
 • codul ZIP/codul poștal
 • fusul orar local

[/su_note] Toate aceste informații personale sunt stocate în contul Microsoft. Ele nu sunt însă disponibile altor persoane, și nici pentru serviciile interconectate cu profilul dv. Microsoft. Vă vom spune într-un tutorial separat cum puteți controla ce informații sunt partajate cu ceilalți prin serviciile interconectate. [su_note note_color="#e7f7fb" radius="0" class="bnote"] Necesar:

 • Cont Microsoft
 • Device conectat la Internet
 • Aplicație de navigare pe Internet

[/su_note]

A. Pași de urmat pentru editarea datelor personale din contul Microsoft

Dacă nu dețineți un cont Microsoft, creați unul urmând pașii din tutorialul nostru despre cum se face un cont Microsoft. A.1. Apoi accesați contul Microsoft folosind acest link: autentificare cont Microsoft A.2. Accesați următorul link din bara albastră de navigare: Informațiile dvs.

A.3. Aici apăsați link-ul Editați informațiile personale, (2 în captura de mai sus). Vi se va cere confirmarea parolei: A.4. În ecranul următor, aveți opțiunea de a modifica data (1), luna (2) și anul (3) nașterii, sexul (4), țara/regiunea (5), statul/județul (6), codul ZIP/codul poștal (7) sau fusul orar (8). A.5. După efectuarea modificărilor dorite, apăsați butonul Salvare (10 în captura de mai sus). Datele vor fi păstrate în contul Microsoft. A.6.Apăsând pe Anulare veți reveni la pagina Informațiile dvs. (11 mai sus) fără ca eventualele modificări făcute să fie salvate. [su_note note_color="#FFF7E0" radius="0" class="ytnote"]

Ponturi Windows Insider România:

 • În partea de jos a paginii Informațiile dvs. veți găsi și ID-ul dv. unic de utilizator (9 în captura de mai sus). Rețineți acest aspect, v-ar putea fi util cândva.
 • Modificând zona și fusul orar în care vă aflați, uneori puteți accesa aplicații care nu sunt disponibile în regiunea în care locuiți.[/su_note]

Concluzii

Găsirea și modificarea datelor personale din contul Microsoft se face în câțiva pași simpli și poate fi utilă din mai multe puncte de vedere, așa cum am arătat mai sus.