Microsoft retrage suportul pentru versiunile Skype 7 și mai vechi

skype

#1

Suportul pentru versiunea 7 sau versiuni Skype mai vechi încetează pe 1 noiembrie 2018 pentru device-urile desktop (PC-uri) și din 15 noiembrie 2018 pentru cele de pe tablete și dispozitive mobile.

Microsoft recomandă să actualizați Skype acum, înainte de a fi obligați să faceți acest lucru, pentru a evita orice întrerupere în serviciu.

Aflați ce versiune Skype aveți de aici (tradus automat cu Google)
Aflați cum să descărcați cele mai recente versiuni Skype aici.

De ce vrea Microsoft să migreze toți utilizatorii la versiunea Skype 8?

Microsoft spune că actualizarea de la versiunea 7 la versiunea 8 permite unificarea experienței de utilizare Skype pe toate platformele desktop și mobile. Odată ce s-ar renunța la vechea infrastructură Skype, Microsoft spune că va furniza mult mai rapid clienților caracteristici noi și îmbunătățiri calitative.

Cum se va face trecerea la Skype 8?

Toți utilizatorii Skype care ar putea fi afectați de aceste schimbări vor primi o notificare prin e-mail până la sfârșitul lunii octombrie.

Ulterior, Microsoft va începe să solicite utilizatorilor să actualizeze la versiunea Skype 8 în valuri în următoarele câteva luni. Nu toată lumea va trebui actualizeze imediat.

  • Desktop: Primul val începe la 1 noiembrie 2018
  • Dispozitive mobile și tablete: Primul val începe pe 15 noiembrie 2018

Versiunea Skype 14 este disponibilă pentru membrii înscriși în programul Skype Insider care folosesc PC-uri cu Windows 10 prin Magazinul Microsoft. Această versiune din Magazinul Windows se bazează pe versiunea 8, dar are caracteristici suplimentare pentru a se integra mai bine cu platforma Windows.

De remarcat că se pot rula simultan pe un PC atât versiunea 8 pentru desktop cât și versiunea 14 pentru Windows 10. Actualizările pentru versiunea 14 sunt bazate pe cele pentru versiunea 8.


#2