Windows could not automatically detect network’s proxy settings


#1

Buna,
Ma confrunt cu aceta problema (Windows could not automatically detect network’s proxy settings) i nu reusesc sa-i dau de capat. Reteaua imi spune ca sunt conectat, am net dar de fapt nu am !
Am incercat toate solutiile gasite pe diverse forumuri si site-uri de specialitate , dar fara rezultate, nici pe wifi nici pe cablu. Ma poate ajuta cineva ? Mentionez ca am internet Fiberlink 1000 mb de la RDS prin Router HUAWEi Gpon 845G. Multumesc


#2

Ai parcurs toate soluțiile postate pe internet?

Windows could not automatically detect network’s proxy settings

Încearcă să te conectezi prin PPPOE!


#3

1. Poți încerca următorii pași:

1.1. Deschide aplicația Settings / Setări
1.2. Mergi la Network & Internet / Rețea și Internet
1.3. Apasă pe Network reset / Resetare rețea

Metoda 2

Dacă nu merge cu prima metodă poți încerca această soluție. La mine a funcționat când m-am lovit de aceeași problemă:

2.1. Deschide meniul Start și tastează Command Prompt, dă click dreapta pe iconiță și alege Run as Administrator / Executare ca Administrator

2.2. În fereastră tastează:

nets winsock reset

2.3. Apasă Enter
2.4. După ce comanda rulează, ți se va cere să repornești PC-ul. Dă un restart și verifică dacă s-a rezolvat.

Te rog să ne anunți dacă funcționează sau nu pentru că dacă tot sunt probleme mai există o metodă.

Succes!


#4

Multumesc. Pasii astia i-am facut deja zilele trecute. (Fix: ‘Windows Could not Automatically Detect Network’s Proxy Settings’ ) Acum cand scriu am rezolvat, dar nu mi explic cum … (la sfatul lui “adsbn”) am incercat sa ma conectez prin PPPOE, astfel am intrat in Settings\network & internet\dial-up\set up a new conection\conect to the internet\set up a new conection anyway\browse the internet now… si asta fost.
Trebuie sa mentionez ca am instalat inainte, Glary Utilities PRO si am rulat Instrumente de sistem\repair sistem files + alte curatari si reparare .
Multumesc pentru ajutor . Sanatate!!!


#6

Salut @cipro !
Mulțumesc pentru precizări. Am marcat subiectul ca fiind rezolvat. Te mai aștept pe forum și pe site și aș aprecia dacă ne-ai recomanda mai departe cunoscuților tăi.
Numai bine!


#7

Din pacate problema a reaparut dimineata “dupa cutremur”. …
Cred ca va trebui sa reinstalez pe curat din nou sau poate e vreo problema de la vreun upgrade.
Multumesc


#8

Vezi și aici:

Chiar dacă nu se referă la problema ta, resetarea completă a părții de rețea te-ar putea scuti de un reinstall.